Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.

Ösztöndíjak a University of Southampton művészeti és üzleti mesterképzésein

Angol partneregyetemünk, a Russel Group egyik alapítótagja és a világ legjobb egyetemei közt számon tartott University of Southampton tekintélyes összegű tanulmányi ösztöndíjakat kínál 2018 őszén induló mesterképzésre jelentkező EU-s állampolgársággal rendelkező diákok számára!

Művészeti ösztöndíjak - UK/EU Taught Postgraduate Scholarship

Az egyetem művészeti kara a Winchester School of Art 5000 GBP összegű ösztöndíjat kínál 10 jelentkezőjének. Az ösztöndíjból 2000 GBP a tandíjat, 3000 GBP (4 részletben a tanév folyamán) pedig a megélhetési költségeket hivatott csökkenteni a szerencsés nyertesek számára. A lehetőség a kar összes 2018 őszére meghirdetett full-time (nem online) mesterképzésére vonatkozik.

Követelmények
  • UK/EU-s állampolgárság
  • minimum 4-es érdemjegyű alapdiploma
  • művészeti kar által meghirdetett mesterképzésre kapott offer
Jelentkezési határidő

2018. július 27. (a határidő az ösztöndíjra vonatkozik)

Ösztöndíjak üzleti mesterképzésekre - UK/EU Postgraduate Taught Scholarships (Southampton Business School)

Az egyetem üzleti kara is kínál ösztöndíjakat, méghozzá olyan diákok számára, akik minimum 4-es alapdiplomával rendelkeznek. Az ösztöndíj összege 5000 GBP, melyből 2000 GBP tandíjkedvezményként, a fennmaradó 3000 GBP (4 részletben folyósítva) pedig megélhetési költségekre használható fel.

Követelmények
  • UK/EU-s állampolgárság
  • minimum 4-es érdemjegyű alapdiploma
  • az egyetem üzleti kara által kínált full-time (nem online) mesterképzések egyikére való jelentkezésre érkezett (conditional vagy unconditional) offer
Jelentkezési határidő

2018. július 31. (a határidő az ösztöndíjra vonatkozik)

Jelentkeznél?

Ha szeretnél jelentkezni a fent említett mesterképzésekre és megnyerni az ösztöndíjak egyikét, lépj kapcsolatba velünk a +36 1 5012049-es telefonszámon (ügyfélfogadás hétköznap 10 és 18 óra között) vagy az info[at]ieconline.hu email címen, hogy ingyenes személyes konzultációt egyeztethessünk!

KONZULTÁCIÓS IDŐPONT EGYEZTETÉSE

Szerző: Rita Fülöp