Ösztöndíjak bőséges kínálata a University of Westminster-en!

Londoni partneregyetemünk, a University of Westminster rendkívül bőkezű ösztöndíj-kínálattal büszkélkedhet, mind alap- mind pedig mesterképzéses szakok tekintetében, melyekre EU-s diákként magyar diákok is jogosultak!

University of Westminster
University of Westminster

Elérhető ösztöndíjak EU-s diákoknak minden szinten

A University of Westminster számos ösztöndíjat kínál EU-s hallgatóinak 1.000 GBP-től akár 6.000 GBP összegig terjedő tandíjkedvezmények formájában, sőt, mi több, egyes esetekben 100%-ban elengedik a tandíjat! Az alap- és mesterképzésekre igényelhető ösztöndíjak mellett az egyes karok is kínálnak külön ösztöndíjakat, melyeket általában offert birtokló jelentkezői között oszt szét az egyetem. A követelmény legtöbb esetben a kiemelkedő tanulmányi eredmények, anyagi háttér vagy pusztán az offer birtoklása. Fontos azonban a jelentkezési határidőket is figyelembe venni! Az egyes ösztöndíjakról az alábbi aloldalunkon tájékozódhatsz: Ösztöndíjak.

Miért jelentkezz a University of Westminsterre?

Az egyetem legkiemelkedőbb karai a Westminster Business School, az Architecture of Built Environment, a Faculty of Science and Technology, a Faculty of Social Sciences és a Westminster Law School. Szakjai közt megtalálható többekközött az International Business, International Marketing, Architecture, több nyelvi szak (Arabic/Chinese/French/Spanish and English Language, Translation Studies, stb.), International Relations, több művészeti, informatikai és egészségügyi szak is. Az egyetem emellett komoly sikereket ért el a kutatás területén is, ezáltal PhD képzéseiket is számos hallgató veszi igénybe.

Jelentkezz a University of Westminsterre az IEC-n keresztül!

Ha megjött a kedved a University of Winchesterhez, lépj kapcsolatba velünk és ingyenesen végigvisszük jelentkezésedet! Gyere el szerdánkénti ingyenes tájékoztatóelőadásaink egyikére vagy egyeztess személyes konzultációs időpontot IEC Tanácsadóddal a +36 1 501 2049-es telefonszámon vagy az info[at]ieconline.hu email címen! Budapesti irodánkban hétköznap 10 és 18 óra közt van ügyfélfogadás.

RENDEZVÉNYEK

Szerző: