Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.

Ösztöndíjlehetőség: jelentkezz az angliai Northumbria University alapképzésére és nyerd meg első tanéved tandíját!

Szeretnéd, ha első külföldi alapképzéses tanévedet 2.000 GBP-vel olcsóbban, vagy akár díjmentesen végezhetnéd el? A Northumbria University jövő szeptemberben induló alapképzéseire jelentkező EU-s diákok között idén kétféle ösztöndíjat is meghirdetett! Jelentkezz a Northumbriára az IEC-n keresztül ingyenesen!

Northumbria University Newcastle
Northumbria University Newcastle

I am Northumbria Global Scholarship

Az ösztöndíj összege: 9.250 GBP (az első tanév tandíja)

Ha jelentkezni szeretnél a Northumbria Global ösztöndíjra, nincs más dolgod, mint egy 30 másodperces videóban megválaszolni az alábbi kérdéseket:

  • Why is Northumbria a global university and what does this mean to you?
  • How will your chosen programme at Northumbria University make you a success on the global stage?

Elengedhetetlen továbbá, hogy 2018. január 15-ig leadd jelentkezésed a Northumbria University 2018 szeptemberében induló alapképzéseinek egyikére az IEC-n keresztül, s hogy a megajánlott helyed elfogadd. Mind unconditional offer-t, mind pedig conditional offer-t kapott jelentkezők is nevezhetnek!

A készítendő videó bármilyen technikával készülhet, de fontos, hogy a hallgató saját, önálló munkája legyen. Az elkészült videót egy videómegosztó honlapra kell ezután feltölteni, mint például a Youtube vagy a Vimeo. A video az egyetemnbek való megküldésének mikéntjéről azután értesítenek, hogy elfogadtad megajánlott helyedet az általad választott szakra. Elkészült videódat az egyetem munkatársai értékelik, majd a legjobb munkákat feltölti közösségi hálózataira. Azok a videók, melyek a legtöbb like-ot és megosztást generálják, továbbjutnak az egyetem zsűrijéhez, ők lesznek azok, akik végül kiválasztják a nyertest.

A tavalyi Northumbria Global ösztöndíjat az IEC egyik magyar diákja, Barabás Enikő nyerte videójával, melyet lejjebb megtekinthetsz!

EU Undergraduate Academic Excellence Scholarship

Az ösztöndíj összege: 2.000 GBP

Az Academic Excellence ösztöndíjra nem szükséges külön jelentkezned, egyszerűen az egyetem valamely alapképzésének megjelölésével pályázol magára az ösztöndíjra is, melynek megnyerésével csökkentheted tandíjadat.

Jelentkezz a Northumbria University-re az IEC-n keresztül!

Amennyiben megszületett benned a döntés, hogy a Northumbria University egyik alapképzésén vagy más angliai partneregyetemünkön szeretnéd jövő ősszel megkezdeni egyetemi tanulmányaidat, gyere el hozzánk egy előre leegyeztetett személyes konzultációs időpontban, hogy átbeszéljük elképzeléseidet és lehetőségeidet! Ha már tudod, hova szeretnél jelentkezni, kérünk, juttasd el irodánkba (személyesen vagy postai úton) a kitöltött és aláírt IEC jelentkezési lapot és a UCAS megbízási szerződést, emailben pedig az ajánló- és motivációs leveled .doc formátumban 2017. november 30. és december 8. között , hogy elegendő idő jusson azok feldogozására és tájékoztathassunk a következő lépésekről!

Fontos: megküldött motivációs és ajánlóleveleddel kapcsolatban csak akkor áll módunkban segíteni, ha már tisztában vagyunk véglegesen választott szakjaiddal, ezért kérünk, elsőként a jelentkezési lapot és a szerződést juttasd el irodánkba.

Bármilyen kérdésed és konzultációs időpont foglalása esetén nyugodtan írj az info[at]ieconline.hu email címre vagy hívj minket a +36-1- 5012049-es telefonszámon!

Szerző: Rita Fülöp