Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.

Olcsóbb tanulmányi lehetőségek Észak-Amerikában: jelentkezz Kanada világszínvonalú egyetemi képzéseire!

Az USA mellett Kanada a másik legkedveltebb tanulmányi célpont Észak-Amerikában. Színvonalas képzéseire a tandíj olcsóbb.

Olcsó alapképzés Kanadában!
Olcsó alapképzés Kanadában!

Az USA mellett Kanada a másik legkedveltebb tanulmányi célpont Észak-Amerikában. Az érintetlen természeti csodáktól a metropoliszok kulturális életéig, itt mindent felfedezhetsz. A hatalmas területű országot mindössze 34 millióan lakják. Különösen kedvelt célpont a hallgatók körében, hiszen az egyetemeken az oktatási és kutatási színvonal magas, kampuszaik  maximálisan felszereltek és a tandíj összege is jelentősen olcsóbb.

Kanada különlegessége a vadon mellett a változatos élővilág valamint a kristálytiszta tavak vidéke, ahol kölönféle szabadtéri sportlehetőségek közül választhatsz a síeléstől kezdve egészen a vadvízi evezésig. Az IEC legtöbb partneregyeteme a Britsh Columbia tartományban található. A Thompson Rivers University állami támogatású egyetem, Kamloops városközpontjában található. Alapképzési kínálata nagyon választékos, a művészeti képzései mellett a természettudományok, közgazdaságtan valamint az egészségügyi tudományok a legnépszerűbbek. 

A University of Victoria Kanada egyik legjobb egyeteme a tengerparttól 15 percre található. Kampusza modern, a kutatásra több szempontból is nagy hangsúlyt fektet. Alapképzésen a közgazdaságtan, környezettudományok valamint a jogi tanulmányokra jelentkezik a legtöbb hallgató. Az Advanced Manufacture, Advanced Materials és a Women’s Studies különleges szakirányok.

Tévhit, hogy a nyár rövid és kizárólag zord téli időjárás jellemzi. Vancouver egyetemeinek hangulatát a tengerpart közelsége határozza meg, a hőmérséklet nyáron akár 30 Celsius fok lehet, télen pedig ritkábban esik 3 fok alá. Vancouverben három partneregyetemünkre jelentkezhetsz. A British Columbia Institute of Technology túlnyomúan az Engeneering, a Computing Sciences, valamint a Business karok programjairól híres. Különleges képzések között az Aircraft Engineering valamint a Biomedical Engineering említhető. A Capilano University Visiting International Student Program a nemzetközi hallgatóknak lett tervezve. Mivel Vancouver az Észak-Hollywoodja-ként is ismert az egyetem az animációs és filmművészeti képzésekre nagy hangsúlyt fektet. A Fairleigh Dickinson University kiváltképp a Business Administration programok tekintetében kimagasló. A Vancouver Island University nagyon színvonalas mindemellett kedvező árú oktatási programokat kínál. A kampusz Nainamo-ban található, ahol alacsonyabbak a megélhetési költségek. Az egyetem közel 300 diákot foglalkoztat mellékállásban, amelynek köszönhetően a megélhetési költségek tovább csökkenthetőek.

Ontario tartományában a Carleton University ottawai kampusza kínál lehetőséget alap és részképzésre. A széleskörű tanulmányi választékból a  Journalism, Engineering, Design, Psychology és a Political Science a legkiemelkedőbb.  A Trent University hírneve a kompetens professzori gárdának valamint a kutatások eredményességének köszönhető. Peterbourgh-ban, Ontarioban valamint Oshawa-ban találhatóak kampuszai. Az egyetem hallgatóit önállóságra és kreatív gondolkodásra ösztönzik, melynek köszönhetően szakmai sikereket érhetnek el a munkaerőpiacon. 

Végül de nem utolsó sorban a Manitoba államban található University of Winnipeg meseszép kampuszépületén is folytathatod külföldi tanulmányaidat. Alapképzésen az ország vezető egyeteme, különösen a gazdasági, humán, természettudományi valamint a számítástechnikai programok tekintetében. Az egyetem az interdiszciplináris kurzusok területén is bő kínálattal rendelkezik.

Ha kedvet kaptál Kanadához, esetleg többet tudnál a fent említett egyetemek alapképzési feltételeiről, vagy jelentkezni szeretnél az IEC kínálta külföldi tanulmányi programokra csapatunkkal személyesen valamint online is felveheted a kapcsolatot.

Szerző: