Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.

Ponthatárok 2016: Amikor a külföld a "B" terv

Szívből gratulálunk mindazoknak, akik tegnap felvételt nyertek az általuk választott egyetemi vagy főiskolai képzésre Magyarországon! Segítséget szeretnénk mindazoknak nyújtani, akik tegnap nem jutottak be: Több külföldi egyetem 2016. szeptemberében induló képzésére még mindig lehet jelentkezni!

Tanulj külföldön 2016-ban: Last minute jelentkezés

Tanulj külföldön: Irány Ausztrália
Tanulj külföldön: Irány Ausztrália

Ha nem sikerült bejutnod az általad kiválasztott magyarországi egyetemre vagy főiskolára, még mindig lehetőséged van jelentkezni például angol és walesi, ausztrál vagy amerikai egyetemeink képzéseire. A külföldi egyetemek alapképzésére a magyar érettségi bizonyítványod hiteles fordításával ill. nemzetközileg elimsert nyelvviszgával (TOEFL vagy IELTS) lehet. A jelentkezési lapokhoz csatolni kell egy ún. motivációs és/vagy ajánló levelet is. A felvételi nem pontszámítás alapján történik.

Ha mesterképzésben gondolkodsz, akkor az alapképzést igazoló diplomáddal, valamint nemzetközileg elismert nyelvizsgáddal és motivációs leveleddel tudsz jelentkezni. Ha a tandíjat nemzetközi szinten összehasonlítod, akkor Nagy-Britanniában találod a legkedvezőbb lehetőségeket. Több kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba:

Regisztráció ingyenes tanácsadásra

Ingyenes előadások Budapesten

Előadások és webináriumok

Szerző: