Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.

Szeptemberben újra itt a 4. Study in the UK Day!

Idén ősszel újfent megrendezzük Study in the UK Day rendezvénysorozatunkat, melyre idén, rendhagyó módon, kiállítói minőségben látogatnak el angol partneregyetemeink: a walesi Aberystwyth University, londoni University of Westminster és a NAVITAS nemzetközi felsőoktatásszervező partnerszervezetünk.
A rendezvény szeptember 30-án kerül megrendezésre a Danubius Hotel Gellért Zenetermében. Szeretettel várunk, mindenkit, aki érdeklődik az angliai felsőoktatás, az alap-, mester- és részképzések iránt! A regisztráció 13:15-kor kezdődik a Zeneterem előtt. Fontos: a részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!

4. Study in the UK Day, Budapest, Danubius Gellért Hotel, 2017. szeptember 30.
4. Study in the UK Day, Budapest, Danubius Gellért Hotel, 2017. szeptember 30.

Mindent az angliai felsőoktatásról, elsőkézből

Ha érdeklődsz a külföldi, azon belül is az angliai továbbtanulás iránt, akkor ezt a rendezvényt semmiképp se hagyd ki, hiszen részt vevő partneregyetemeinktől első kézből értesülhetsz a neked legrelevánsabb képzésekről, támogatási és kimeneteli lehetőségekről. A jelentkezéssel kapcsolatban pedig mi nyújtunk tájékoztatást, a rendezvényen beszámolunk az angol egyetemi jelentkezés menetéről, a határidőkről, a BREXIT hatásairól, illetve a külföldi továbbtanulás finanszírozási lehetőségeiről is. A bemutatkozást követően természetesen tőlünk is lehetséges lesz kérdezni.

Az Aberystwyth University két walesi partneregyetemünk egyike, jelenleg az 5 legjobb angol egyetem egyike diákmegelégedettség szempontjából a National Student Survey 2017-es ranglistáján és közkedvelt célpont a nemzetközi diákok körében. Elhelyezkedése rendkívül előnyös, festői tengerparti látkép tárul a diákok elé a kampuszról. A jogi, művészeti és pedagógia szakokon végzett hallgatók 100%-a helyezkedik el szakmájában, méghozzá az egyetem elvégzésétől számított 6 hónapon belül. Az egyetem emellett minden évben felvételi vizsgát tart budapesti irodánkban az alapképzésre jelentkezők számára, melyen akár ösztöndíjat is nyerhetnek a legjobb eredményt elérő vizsgázók.

A University of Westminster London kellős közepén található, három helyszínen Marylebone városrészben az Oxford Street és a Regent Park között. A különlegesen szerencsés elhelyezkedésű helyszín rendkívül jótékony hatással van a tanulmányokra. A Madame Tussaud múzeum, a forgalmas Marble Arch és a Royal Academy of Music-hoz hasonló történelmi jelentőségű épületek közt telhetnek az egyetemi mindennapok. London történelme a szakkínálatot is alakítja. Az 1960-as években itt indították az első Photography and Media Studies képzést is. Ebből következik, hogy a Media, Design és Art szakok kiemelkedőek az egyetem palettáján kínált szakok közt, azonban a Science, Architecture és Social Science szakok is rendkívül erősek. 

A NAVITAS, mely egy a világ több pontján jelen lévő oktatási központ, új partnerünk. Képzéseinek köszönhetően egy egyéves főiskolai képzést követően a hallgató tanulmányait már egy NAVITAS-partneregyetemen folytathatja és fejezheti be. A NAVITAS képzéseire az átlagos egyetemi bemeneteli követelményeknél valamivel alacsonyabbak az elvárások, tehát már akár 6.0 pont alatti IELTS nyelvvizsgával is lehet jelentkezni.

Az eseményen lehetőséget biztosítunk az egyes egyetemekkel való rövidebb személyes konzultáció foglalására is, így érdemes kihasználni az alkalmat, ha bővebben szeretnél tájékozódni egy adott szakról. A személyes konzultációkra emailben - info[at]ieconline.hu - vagy a +36 1 501 2049-es telefonszámon tudsz jelentkezni.

Regisztráció a 4. Study in the UK Day-re

Ha meghoztuk a kedved a 4. Study in the UK Day-hez, nincs más dolgod, mint regisztrálni az alábbi linken, ezt követően emailben kapod meg visszaigazolásodat. A rendezvényt külön ajánljuk azoknak, akik a 2018-19-es évben szeretnék megkezdeni alap- vagy mesterképzésüket Nagy-Britanniában. Találkozunk szeptember 30-án a Danubius Hotel Gellértben!

REGISZTRÁCIÓ

Szerző: Rita Fülöp