Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.

Tanulj Ausztráliában: Ösztöndíj alap- és mesterképzésekre

Az ausztrál University of Technology Sydney alap- és mesterképzéseire idén 10.000 AUD illetve 5.000 AUD ösztöndíj elnyerése lehetséges. Jelentkezz most egy személyes tanácsadásra és szerezd meg az ösztöndíjak egyikét!
Lépj velünk kapcsolatba!

UTS kampusz Sydney-ben
UTS kampusz Sydney-ben

Alapképzés Ausztráliában ösztöndíjjal

Sydney vezető egyeteme, a University of Technology Sydney (UTS) kiemelkedő képzéseket kínál természetttudományos és mérnöki területeken Ausztráliában. Az ösztöndíjat olyan hallgatók kapják, akik kiemelkedő érettségi eredményekkel zárják középiskolai tanulmányaikat Magyarországon. A Undergraduate Academic Excellene Award – ösztöndíj Bachelor diplomára jelentkező diákoknak a 2016-os évre vonatkozó ösztöndíj. Sikeres jelentkezés esetén automatikusan elbírálják az ösztöndíj jelentkezést is. Akár már 10.000 AUD tandíj kedvezményt is kaphatnak a jelentkező hallgatók.

Mesterképzés Ausztráliában ösztöndíjjal

Az alapképzéses hallgatók mellett a mesterképzésre jelentkező hallgatók is részesülnek tandíjkedvezményben, szintén kiemelkedő Bachelor diploma elvégzését követően. A Postgraduate Academic Excellence Award 5.000 AUD tandíj kedvezményt ad a sikeresen jelentkező hallgatóknak.

Kapcsolat

Amennyiben érdekelnek a részletek hívd a +36 1 501 2049-es telefonszámot vagy írj a studyabroad[at]ieconline.hu  Email címre vagy kérj személyes időpontot tanácsadónktól online!

Szerző: