Die passende Universität für Ihr Auslandsstudium:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.

Tanulj fél évet külföldön! Részképzések az IEC partneregyetemein

Szívesen megtapasztalnád, milyen is egy külföldi egyetemen tanulni, de egy évnél rövidebb idejű képzésekben gondolkodsz? Az IEC partneregyetemein részképzésekre is jelentkezhetsz, amennyiben aktív státusszal rendelkezel valamelyik magyar egyetem szakán!

Az IEC partneregyetemeinek részképzés-kínálata
Tanulj külföldön! Jeletkezz az IEC partneregyetemei által kínált részképzések egyikére!

Bizonyára megfordult már a fejedben a külföldi továbbtanulás gondolata, de előfordulhat, hogy nem feltétlen szeretnél egy teljes képzés időtartamáig kint maradni. Ilyen esetekben megoldás lehet egy részképzés választása, mely kisebb anyagi és időbeli ráfordítással jár. A részképzés azaz a “Study Abroad“ program a legegyszerűbb formája a külföldi egyetemi tanulmányoknak. A választott külföldi egyetemen megszerzett kreditek elismertetése Magyarországon is lehetséges, ettől függetlenül minél előbb javasolt a küldő illetve fogadó egyetemekkel való kapcsolatfelvétel a témát illetően. Ha részt szeretnél venni a külföldi részképzéshez legalább két félévet be kell fejezned Magyarországon. Ezenkívül az angol nyelvtudásodat is igazolnod kell. A külföldi tanulmányok segítségével kinyílik előtted a világ kapuja, tökéletesítheted nyelvtudásodat, és olyan új ismeretekre tehetsz szert, amelyekből a munkakeresés területén is profitálhatsz.

A részképzés költségeit legtöbben önerőből finanszírozzák, a tandíj minden egyetemen különböző. Számos országban találhatóak részképzéseket kínáló partneregyetemeink, melyek közül a kanadai Carleton University 2017 szeptemberében induló képzéseire a tandíj 7.618 CAD, amennyiben az IEC-n keresztül jelentkezel. A részképzés keretében 3 kurzust vehetsz fel, a tandíj viszont szakonként változó, így jelentkezés előtt mindenképp kérj ezügyben tájékoztatást IEC Tanácsadódtól!

Gyere el ingyenes tájékoztatóelőadásunkra!

Amennyiben további kérdések merültek fel benned a külföldi részképzésekkel vagy az azokra való jelentkezésekkel kapcsolatban, regisztrálj november 17-én 16 és 17 óra közt tartandó ingyenes tájékoztatóelőadásunkra, melynek keretében kitérünk a jelentkezés, a finanszírozás kérdéseire és további hasznos tudnivalókra! Ha az előadás után kérdések merülnének fel benned, szívesen megválaszoljuk azokat a prezentációt követően, illetve személyes konzultációs időpont egyeztetésére is lehetőséget biztosítunk.

Regisztráció

Szerző: