Die passende Universität für Ihr Auslandsstudium:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.

Tanulj London központjában: új brit egyetemünk a University of Westminster!

Örömmel tudatjuk, hogy immár a rendkívül erős üzleti, építészeti és társadalomtudományi karokkal rendelkező University of Westminster-t is az IEC partneregyetemei közt köszönthetjük, így az erre az egyetemre való jelentkezés is ingyenes azon diákok számára, akik segítségünkkel jelentkeznek angol egyetemekre!

Jelentkezz a University of Westminster alap- és mesterképzéseire az IEC-n keresztül!
Jelentkezz a University of Westminster alap- és mesterképzéseire az IEC-n keresztül!

Egyetemi élet történelmi környezetben

A brit főváros közepén elhelyezkedő egyetem nagy múltra tekint vissza, hiszen Anglia első politechnikumából, a Royal Politechnic Institution-ból nőtte ki magát. Elhelyezkedését tekintve rendkívül előnyös, a Marylebone városrészben található iskola közelében több metrómegálló is található, így az egész várost könnyedén és gyorsan bejárhatjuk. Azonban nem kell messzire menni a híres látványosságokért, a Baker Street, a Soho, több színház és múzeum és egyszerre 4 park is pár perces sétára van az egyetemtől, de az összes gyakran látogatott belvárosi látnivaló könnyűszerrel megközelíthető.

Elsőrangú üzleti, építészeti, jogi és társadalomtudományi képzések

Az egyetem legkiemelkedőbb karai a Westminster Business School, az Architecture of Built Environment, a Faculty of Science and Technology, a Faculty of Social Sciences és a Westminster Law School. Szakjai közt megtalálható többekközött az International Business, International Marketing, Architecture, több nyelvi szak (Arabic/Chinese/French/Spanish and English Language, Translation Studies, stb.), International Relations, több művészeti, informatikai és egészségügyi szak is. Az egyetem emellett komoly sikereket ért el a kutatás területén is, ezáltal PhD képzéseiket is számos hallgató veszi igénybe.

Jelentkezz a University of Westminsterre az IEC-n keresztül!

Amennyiben meghoztuk a kedved a University of Westminsterhez vagy más angol egyetemnhez, gyere el  május 20-án az idén harmadjára megrendezésre kerülő Study in the UK Day-re, melyet a Danubius Hotel Gellértben tartunk. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

JELENTKEZÉS

Szerző: