Die passende Universität für Ihr Auslandsstudium:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.

Tanulj Nagy-Britanniában: májusban újra itt a 3. Study in the UK Day!

Immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a nagysikerű Study in the UK Day rendezvénysorozatunk, melyet idén, rendhagyóan, május 20-án tartunk meg a budapesti Gellért Hotelben. A belépés idén is ingyenes. Tanulj külföldön az IEC-vel!

3. IEC Study in the UK Day
3. IEC Study in the UK Day

Találkozz angol partneregyetemeinkkel!

Ha Angliában szeretnél egyetemre járni, akkor ezt az eseményt nem szabad kihagynod! Az előadás keretében megtudhatsz első kézből minden fontos információt a brit felsőoktatásról, a felvételi eljárásról, nyelvvizsgákról, és a finanszírozási lehetőségekről a BREXIT előtt és után. Lehetőséged lesz megismerni több külföldi egyetemet is, akik kiállítóként és előadóként részt vesznek az eseményen, illetve személyesen felteheted kérdéseidet az előadást követően az egyes egyetemek képviselőinek. A rendezvényen garantáltan találkozhatsz a Northumbria University Newcastle, a Sheffield Hallam University, az Abersytwyth University és a NAVITAS nemzetközi felsőoktatási központ képviselőjével, de a vendégek listáját folyamatosan bővítjük! A rendezvényt a brit egyetemek szponzorálják, ezért a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Tudj meg többet az IELTS nyelvvizsgáról!

A rendezvényre vendégül látjuk Magyarország egyedüli IELTS nyelvvizsgaközpontja, a British Council Magyarország képviselőjét is, aki tájékoztat a nemzetközi nyelvvizsgával kapcsolatos szükséges tudnivalókról. Az IELTS nyelvvizsgát a legtöbb külföldi egyetemen elfogadják nyelvtudásod igazolása gyanánt, így mindenképp érdemes tájékozódnod!

Tájékozódj lehetőségeidről a BREXIT-et követően!

Amennyiben részesülni szeretnél EU-s diákok által igénybe vehető támogatásban (tandíjhitel, az egyes egyetemek EU-s diákoknak szánt ösztöndíjai), akkor még idén szeptemberben vagy a 2018-19-es tanévben használd ki az alkalmat, jelntkezz angol egyetemre az IEC-n keresztül! Irodánk többéves tapasztalatának köszönhetően még időben leadhatja jelentkezési dokumentumaidat, így garantálva sikeres jelentkezésedet a kinézett partneregyetemre. Az angol, skóciai és walesi mesterképzésekre folyamatos a jelentkezés, ami azt jelenti, hogy egész július közepéig leadható jelentkezésed. A tandíjhitel és ösztöndíjlehetőségek a mesterképzéses szakokra is vontakoznak, így idei vagy jövő évi jelentkezésed biztosítaná a legkedvezményesebb lehetőségeket. A rendezvényen vendégül látott és előadást tartó partneregyetemeinktől első kézből értesülhetsz az egyetemek által kínált lehetőségekről és képzésekről. A vendégelőadók végleges listáját hamarosan közöljük!

Jelentkezz és gyere el ingyenes rendezvényünkre!

Időpont: 2017. május 20. 13.30-18.00 óra, helyszín: Gellért Szálló (Tea Szalon), Budapest. A rendezvényt az IEC brit partneregyetemei támogatják. A rendezvény ingyenes, de a nagy érdeklődésre való tekintettel előzetes regisztráció szükséges! Hívd meg ismerőseid is! Kérdéseiddel bátran keress fel minket irodánkban egy előre egyeztetett időpontban. Időpont foglalás telefonon +36 1 501 2049 vagy E-mailben, illetve az alábbi linken lehetséges:

REGISZTRÁCIÓ

Szerző: